Aanbouw Stiens

Een aanbouw inrichten als werkplek met in de toekomst mogelijkheid tot een B&B, dat was het uitgangspunt.

Werkzaamheden

  • Slopen oude garage
  • Nieuwe fundering gestort
  • Houtskelet wanden geplaatst
  • Kunststof kozijnen en boeidelen geplaatst
  • Slopen oude garage
  • Nieuwe fundering gestort
  • Houtskelet wanden geplaatst
  • Kunststof kozijnen en boeidelen geplaatst

Aanleiding voor de verbouwing was dat de opdrachtgevers op de plek van de oude garage graag een fijne werkplek wilden creëren met de mogelijkheid voor een B&B in de toekomst. Dus als het dan toch moest gebeuren, dan ook in één keer goed. Daarom is de oude garage gesloopt, is er een nieuwe fundering gestort, zijn er houtskelet wanden geplaatst en is de aanbouw voorzien van kunststof kozijnen en boeidelen.