Over ons

Wij zijn een allround bouwbedrijf, waar klanten terecht kunnen voor de uitvoering van al hun bouwplannen. De veelzijdigheid maakt het werk zo mooi!

Na mijn studie en de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij gerenommeerde bouwbedrijven wist ik zeker dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. In 2015 heb ik (Marijn Jacobi) besloten om mijn kennis en ervaring daarvoor in te zetten.

Nu, ruim 8 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarbij ik samen met mijn medewerkers en mooie ploeg zzp’ers alle werkzaamheden aan ga. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of restauratie.

Waarom met ons?
Jacobi Timmerwerken zal u van begin tot eind betrekken bij het verwezenlijken van uw project. U bent tenslotte diegene die hier jarenlang plezier van moet hebben. Doordat Jacobi Timmerwerken een relatief klein bedrijf is, blijft het contact persoonlijk en zijn we erg betrokken bij wat u voor ogen heeft.

  • Van begin tot eind bij uw project betrokken
  • Transparant over kosten en planning
  • Vakmensen met passie voor bouwen
  • Uitvoering volgens moderne methodes
  • Uitstekende nazorg en garantie
  • Duurzaamheid staat voorop
  • Eigen moderne werkplaats
  • Reeds vele tevreden klanten

We zijn zeer tevreden over de verbouwing door Jacobi timmerwerken. Enthousiaste mannen die vakwerk leverden. Duidelijk in communicatie, prettig in overleg en uitleg. Afspraak is afspraak.

De Hendrik ten Hoeve Pries van de Leeuwarder Historische Vereniging Aed Levwerd is dit jaar voor de verbouwde boerderij van de familie Van der Schaaf aan de Lieuwe Jellingastrjitte in Britsum.

Een mooie samenwerking van opdrachtgever, architect en opdrachtnemer!

Tijdens de werkzaamheden is Marijn Jacobi ons enige aanspreekpunt geweest. Dit hebben wij als enorm prettig ervaren.

Deze ‘pleats’ is een mooi voorbeeld van restaureren met toevoeging van moderne architectonisch verantwoorde elementen.

Jacobi Timmerwerken heeft bij ons de overkapping geplaatst. Het zijn vaklui en ze hebben zeer degelijk materiaal gebruikt. Kortom zeer tevreden met onze overkapping en de diensten van Jacobi Timmerwerken!

Meer weten over onze manier van werken?

Of bijvoorbeeld over wat we precies voor u kunnen doen? Jacobi Timmerwerken denkt graag met u mee!

Bel ons

06 417 056 15

Of stuur een bericht

jacobi timmerwerken

Seestjer 4, 9051 VD STIENS
M 06 41 70 56 15
info@jacobitimmerwerken.nl

IBAN NL67 RABO 0341 4843 42
KvK 88520838
BTW NL 8646 65 696 B01