Jacobi Timmerwerken denkt met u mee!

Uw woning/pand renoveren?

Voldoet uw woning of bedrijfspand niet meer aan uw eisen, maar wilt u niet verhuizen? Laat deze dan door Jacobi Timmerwerken renoveren. Het doel is om uw woning of bedrijfspand weer in perfecte staat te brengen.

Aanpassen aan de eisen van deze tijd

Voldoet uw woning of bedrijfspand niet meer aan uw eisen, maar wilt u niet verhuizen? Laat deze dan door Jacobi Timmerwerken renoveren. Het doel is om uw woning of bedrijfspand weer in een perfecte staat te brengen. Wij zorgen dat de renovatie is gericht op de toekomst, zodat comfort en duurzaamheid weer op niveau én toekomstbestendig zijn.
.
Jacobi Timmerwerken heeft ervaring met uiteenlopende renovatieprojecten. Van kleinschalige projecten voor particulieren tot grote zakelijke projecten. Renovatie is altijd maatwerk.

Benieuwd naar hoe wij dat voor u aanpakken? Neem dan contact met ons op!

  • Van begin tot eind bij uw project betrokken
  • Transparant over kosten en planning
  • Vakmensen met passie voor bouwen
  • Uitvoering volgens moderne methodes
  • Uitstekende nazorg en garantie
  • Duurzaamheid staat voorop
  • Eigen moderne werkplaats
  • Reeds vele tevreden klanten

Wij zijn een allround bouwbedrijf, waar klanten terecht kunnen voor de uitvoering van al hun bouwplannen. De veelzijdigheid maakt het werk zo mooi!

Van plan tot uitvoering

Welkom bij Jacobi Timmerwerken

Na mijn studie en de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij gerenommeerde bouwbedrijven wist ik zeker dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. In 2015 heb ik (Marijn Jacobi) besloten om mijn kennis en ervaring daarvoor in te zetten.

Nu, ruim 8 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarbij ik samen met mijn medewerkers en mooie ploeg zzp’ers alle werkzaamheden aan ga. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of restauratie.

We zijn zeer tevreden over de verbouwing door Jacobi timmerwerken. Enthousiaste mannen die vakwerk leverden. Duidelijk in communicatie, prettig in overleg en uitleg. Afspraak is afspraak.

Tijdens de werkzaamheden is Marijn Jacobi ons enige aanspreekpunt geweest. Dit hebben wij als enorm prettig ervaren.

Meer weten over onze manier van werken?

Of bijvoorbeeld over wat we precies voor u kunnen doen? Jacobi Timmerwerken denkt graag met u mee!

Bel ons

06 417 056 15

Of stuur een bericht

jacobi timmerwerken

Seestjer 4, 9051 VD STIENS
M 06 41 70 56 15
info@jacobitimmerwerken.nl

IBAN NL67 RABO 0341 4843 42
KvK 88520838
BTW NL 8646 65 696 B01