Jacobi Timmerwerken denkt met u mee!

Een zorgvuldige benadering

Elk monumentaal pand of ander traditioneel object heeft een specifieke benadering nodig. Om het beste uit elk project te halen werken wij samen met gespecialiseerde architecten.

Bij restauratie draait alles om het behouden van de karakteristieke eigenschappen van een woning of pand. Kennis hebben van oude materialen en technieken is hierbij van groot belang, maar ook kwalitatief vakmanschap om die materialen en technieken op de juiste manier toe te passen. Om het beste uit elk project te halen werken wij samen met gespecialiseerde architecten.
.
Jacobi Timmerwerken heeft ervaring met het restaureren van monumentale panden. Elk monumentaal pand of ander traditioneel object heeft een specifieke benadering nodig. Uw opdracht uitbesteden aan Jacobi Timmerwerken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  • Van begin tot eind bij uw project betrokken
  • Transparant over kosten en planning
  • Vakmensen met passie voor bouwen
  • Uitvoering volgens moderne methodes
  • Uitstekende nazorg en garantie
  • Duurzaamheid staat voorop
  • Eigen moderne werkplaats
  • Reeds vele tevreden klanten

Wij zijn een allround bouwbedrijf, waar klanten terecht kunnen voor de uitvoering van al hun bouwplannen. De veelzijdigheid maakt het werk zo mooi!

Van plan tot uitvoering

Welkom bij Jacobi Timmerwerken

Na mijn studie en de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij gerenommeerde bouwbedrijven wist ik zeker dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. In 2015 heb ik (Marijn Jacobi) besloten om mijn kennis en ervaring daarvoor in te zetten.

Nu, ruim 8 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarbij ik samen met mijn medewerkers en mooie ploeg zzp’ers alle werkzaamheden aan ga. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of restauratie.

De Hendrik ten Hoeve Pries van de Leeuwarder Historische Vereniging Aed Levwerd is dit jaar voor de verbouwde boerderij van de familie Van der Schaaf aan de Lieuwe Jellingastrjitte in Britsum.

Deze ‘pleats’ is een mooi voorbeeld van restaureren met toevoeging van moderne architectonisch verantwoorde elementen.

Meer weten over onze manier van werken?

Of bijvoorbeeld over wat we precies voor u kunnen doen? Jacobi Timmerwerken denkt graag met u mee!

Bel ons

06 417 056 15

Of stuur een bericht

jacobi timmerwerken

Seestjer 4, 9051 VD STIENS
M 06 41 70 56 15
info@jacobitimmerwerken.nl

IBAN NL67 RABO 0341 4843 42
KvK 88520838
BTW NL 8646 65 696 B01