Jacobi Timmerwerken denkt met u mee!

Prettig verbouwen?

Jacobi Timmerwerken heeft ruime ervaring met het verbouwen van woningen, panden en andere projecten. Zowel kleine verbouwingen als grote gecompliceerde verbouwprojecten zijn bij ons in goede handen.

Jacobi Timmerwerken heeft ruime ervaring met het verbouwen van woningen, bedrijfspanden en andere projecten. Is uw pand aan een opknapbeurt toe? Wilt u meer ruimte? Een aanbouw of dakkapel? Nieuwe keuken, badkamer of misschien de zolder verbouwen? Bij ons zit u goed. Zowel kleine verbouwingen als grote gecompliceerde verbouwprojecten zijn bij ons in goede handen.
.
Het uitwerken van uw plannen doen we natuurlijk samen. We informeren u over richtlijnen, materiaalgebruik, uitvoerbaarheid en bouwsnelheid. Want u wilt weten waar u aan toe bent en wanneer u weer gebruik kunt maken van de te verbouwen ruimte(s). Neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

  • Van begin tot eind bij uw project betrokken
  • Transparant over kosten en planning
  • Vakmensen met passie voor bouwen
  • Uitvoering volgens moderne methodes
  • Uitstekende nazorg en garantie
  • Duurzaamheid staat voorop
  • Eigen moderne werkplaats
  • Reeds vele tevreden klanten

Wij zijn een allround bouwbedrijf, waar klanten terecht kunnen voor de uitvoering van al hun bouwplannen. De veelzijdigheid maakt het werk zo mooi!

Van plan tot uitvoering

Welkom bij Jacobi Timmerwerken

Na mijn studie en de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij gerenommeerde bouwbedrijven wist ik zeker dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. In 2015 heb ik (Marijn Jacobi) besloten om mijn kennis en ervaring daarvoor in te zetten.

Nu, ruim 8 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarbij ik samen met mijn medewerkers en mooie ploeg zzp’ers alle werkzaamheden aan ga. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of restauratie.

We zijn zeer tevreden over de verbouwing door Jacobi timmerwerken. Enthousiaste mannen die vakwerk leverden. Duidelijk in communicatie, prettig in overleg en uitleg. Afspraak is afspraak.

Deze ‘pleats’ is een mooi voorbeeld van restaureren met toevoeging van moderne architectonisch verantwoorde elementen.

Meer weten over onze manier van werken?

Of bijvoorbeeld over wat we precies voor u kunnen doen? Jacobi Timmerwerken denkt graag met u mee!

Bel ons

06 417 056 15

Of stuur een bericht

jacobi timmerwerken

Seestjer 4, 9051 VD STIENS
M 06 41 70 56 15
info@jacobitimmerwerken.nl

IBAN NL67 RABO 0341 4843 42
KvK 88520838
BTW NL 8646 65 696 B01