Jacobi Timmerwerken denkt met u mee!

Gaat u een nieuwe woning bouwen?

De bouw van een eigen huis of pand op eigen grond biedt mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Daarbij kunt u uw fantasie de vrije loop laten gaan; hoe gaan we het indelen en hoe gaat het eruit zien?

Als u uw nieuwbouwhuis, bedrijfspand of ander project wilt laten ontwerpen en bouwen, komt er heel veel op u af. Het is dan ook niet te vergelijken met de aankoop of verbouw van een bestaand pand. De bouw van een eigen huis of pand op eigen grond biedt mogelijkheden om bepaalde wensen te realiseren. Daarbij kunt u uw fantasie de vrije loop laten gaan; hoe gaan we het indelen en hoe gaat het eruit zien.
.
Dit proces vraagt grote betrokkenheid van de opdrachtgever. Met de hulp van een architect en Jacobi Timmerwerken is de nieuwbouw van uw eigen huis of pand uitstekend te realiseren. Wij kunnen u het totaalpakket bieden dat nodig is om uw nieuwbouwproject te verwezelijken en te begeleiden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

  • Van begin tot eind bij uw project betrokken
  • Transparant over kosten en planning
  • Vakmensen met passie voor bouwen
  • Uitvoering volgens moderne methodes
  • Uitstekende nazorg en garantie
  • Duurzaamheid staat voorop
  • Eigen moderne werkplaats
  • Reeds vele tevreden klanten

Wij zijn een allround bouwbedrijf, waar klanten terecht kunnen voor de uitvoering van al hun bouwplannen. De veelzijdigheid maakt het werk zo mooi!

Van plan tot uitvoering

Welkom bij Jacobi Timmerwerken

Na mijn studie en de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan bij gerenommeerde bouwbedrijven wist ik zeker dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. In 2015 heb ik (Marijn Jacobi) besloten om mijn kennis en ervaring daarvoor in te zetten.

Nu, ruim 8 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle onderneming waarbij ik samen met mijn medewerkers en mooie ploeg zzp’ers alle werkzaamheden aan ga. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie of restauratie.

Jacobi Timmerwerken heeft bij ons de overkapping geplaatst. Het zijn vaklui en ze hebben zeer degelijk materiaal gebruikt. Kortom zeer tevreden met onze overkapping en de diensten van Jacobi Timmerwerken!

Tijdens de werkzaamheden is Marijn Jacobi ons enige aanspreekpunt geweest. Dit hebben wij als enorm prettig ervaren.

Meer weten over onze manier van werken?

Of bijvoorbeeld over wat we precies voor u kunnen doen? Jacobi Timmerwerken denkt graag met u mee!

Bel ons

06 417 056 15

Of stuur een bericht

jacobi timmerwerken

Seestjer 4, 9051 VD STIENS
M 06 41 70 56 15
info@jacobitimmerwerken.nl

IBAN NL67 RABO 0341 4843 42
KvK 88520838
BTW NL 8646 65 696 B01