Contact

Heeft u plannen om te gaan (ver)bouwen, renoveren, restaureren of onderhoud te laten uitvoeren? En wilt u meer weten over onze manier van werken? Of bijvoorbeeld over wat we precies voor u kunnen doen? Jacobi Timmerwerken denkt graag met u mee want iedere situatie is anders. Daarom komen we ook altijd even langs om samen te kijken welke werkzaamheden er nodig zijn. Neem contact met ons op via onderstaand formulier. U ontvangt dan snel een antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Seestjer 4, 9051 VD STIENS
M 06 41 70 56 15
info@jacobitimmerwerken.nl

IBAN NL11 INGB 00 06 99 78 87
KvK 73135895
BTW 002292837B29

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Rekent Jacobi Timmerwerken kosten voor het maken van een offerte?

Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.

Wat heeft Jacobi Timmerwerken nodig om een offerte te kunnen maken?

Dat verschilt per situatie. Voor het maken van een constructieberekening hebben we de technische tekening van uw woning nodig. Die kunt u opvragen bij de gemeente en eventueel kunnen wij u daar ook bij helpen. Voor het maken van een bouwtekening ontvangen we graag een omschrijving of een simpele eigen schets van de huidige en de gewenste situatie. Mocht dat niet voldoende zijn, dan komen we er snel bij u op terug.

Kom ik voor onverwachte kosten te staan?

Het kan zijn dat er tijdens het bouwproject nieuwe wensen ontstaan of dat we tegen onvoorziene zaken aanlopen. Vaak worden deze zaken ter plekke door ons opgelost. Dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Deze kosten worden aan het eind van het project in een meerwerkfactuur uiteengezet. Mocht u tijdens het bouwen vragen hebben over de extra kosten, dan kunnen we u daarover informeren.  

Hoe gaat het met betalingen?

Dit is afhankelijk van het formaat van de klus maar over het algemeen houden wij 3 of 4 termijnen aan: Een derde deel bij aanvang van de klus. Eén of twee gelijke delen tijdens het project en vaak nog een kleiner deel nadat de gehele klus is opgeleverd.

Heeft Jacobi Timmerwerken ruimte in de planning om werk aan te nemen?

Het is druk in de bouw. Dat zal u niet verassen. Wij proberen uw aanvraag in ieder geval binnen 48 uur per mail te beantwoorden. In overleg moeten wij per project bekijken of het in onze planning past. Het zou dus zomaar eens kunnen dat we op korte termijn al kunnen beginnen.

Wie voert de werkzaamheden aan mijn project uit?

Wij hebben zelf een vaste ploeg van vaklieden in dienst die vallen onder de Nederlandse Bouw CAO. De installatie en- afbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door specialistische onderaannemers uit onze regio. Hiermee hebben wij vaak al een jarenlange relatie, om optimale kwaliteit te garanderen.

Wie is mijn aanspreekpunt binnen Jacobi Timmerwerken?

Voor de directie communicatie, planning, voortgang en financiën neemt u contact op met Marijn Jacobi.

Wat is het werkgebied van Jacobi Timmerwerken?

Wij werken voornamelijk in de Noordelijke provincies van Nederland. Wilt u weten of we bij u langs kunnen komen? Neem dan contact op via bovenstaand formulier.